Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fahed Reales
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Alzérreca passt de bal in één keer door. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba passt de bal met de wreef. Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fahed - Reales 0:1

13e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. Cartagena probeert de bal aan de voet te houden. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Alzérreca verovert de bal door een tackle van achteren. Bailaba speelt de bal door. Becerra rent richting de bal. Siles verovert de bal door een tackle van achteren. Siles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fahed 50%, Reales 50%.
fahed - Reales 0:1

48e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Nuñez del Prado is nu in balbezit. Nuñez del Prado schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Marca rent richting de bal. Portillo is nu in balbezit. Callejas rent richting de bal. Alzérreca is nu in balbezit. Alzérreca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fahed 56%, Reales 44%.
fahed - Reales 0:1