Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales fahed
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Méndez geeft een lange en hoge pass. Velásquez kopt de bal weg. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales - fahed 0:1

5e minuut.
Godoy geeft een lange en hoge pass. Siles kopt de bal weg. Daar is Almendras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alzérreca rent richting de bal. Alzérreca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Siles is nu in balbezit. Becerra onderschept slim de pass. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Nuñez del Prado is nu in balbezit. Nuñez del Prado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. Wende werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales - fahed 0:2

15e minuut.
Siles kan de bal niet met de borst controleren. Siles speelt de bal door. Marca is nu in balbezit. Marca draait met de bal, schiet en ... Almendras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saucedo bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez speelt de bal door. Nuñez del Prado rent richting de bal. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Velásquez speelt de bal door. Nuñez del Prado rent richting de bal. Nuñez del Prado passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Callejas geeft de bal voor. Osuna rent richting de bal. Callejas probeert naar een medespeler te passen. Nuñez del Prado rent richting de bal. Nuñez del Prado schiet op doel. Wende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales 55%, fahed 45%.
Reales - fahed 0:2

68e minuut.
Inworp. Siles met een snelle inworp. Alzérreca geeft een hoge lob. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Méndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alzérreca rent richting de bal. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca verovert de bal door een tackle van achteren. Alzérreca draait met de bal, schiet en ... Saucedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Osuna rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft een hoge lob. Wende bokst de bal weg.

79e minuut.
Aqarapi kan de bal niet met de borst controleren. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Nuñez del Prado is nu in balbezit. Nuñez del Prado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales 52%, fahed 48%.
Reales - fahed 0:2