Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wisterman CRUZ BLANCA FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Hurtado controleert de bal met de borst. NinNovoa bereikt de bal nog maar net als eerste. NinNovoa speelt de bal door. Achá is nu in balbezit. Achá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
NinNovoa kopt de bal weg. Canaviri met een sublieme pass. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses is nu in balbezit. Meneses geeft een lange en hoge pass. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Achá rent richting de bal. Acuña is nu in balbezit. Osuna rent richting de bal. Acuña onderschept slim de pass. Acuña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Blumberg geeft de bal voor. Hurtado rent richting de bal. Hurtado probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wisterman - CRUZ BLANCA FC 0:1

42e minuut.
Achá rent richting de bal. Achá met een sublieme pass. Alderete speelt de bal door. Achá rent richting de bal. Achá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisterman 54%, CRUZ BLANCA FC 46%.
wisterman - CRUZ BLANCA FC 0:1

55e minuut.
Canaviri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arano met een snelle inworp. NinNovoa is nu in balbezit. NinNovoa schiet op doel. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Canaviri geeft de bal voor. Hermosa kan de bal niet met de borst controleren. Achá rent richting de bal. Achá draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hermosa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
NinNovoa bereikt de bal nog maar net als eerste. NinNovoa passt de bal zonder na te denken. Achá bereikt de bal nog maar net als eerste. Achá schiet op doel. Na een snelle pass probeert Terceros de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisterman 34%, CRUZ BLANCA FC 66%.
wisterman - CRUZ BLANCA FC 0:1