Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZ BLANCA FC wisterman
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Almanza kopt de bal weg. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estrada krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Canaviri probeert naar een medespeler te passen. Blumberg is nu in balbezit. Blumberg speelt de bal door. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Blumberg passt de bal zonder na te denken. Cabrerizo is nu in balbezit. Almanza is nu in balbezit. Coronado rent richting de bal. Coronado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Canaviri speelt de bal door. Gatti is nu in balbezit. Gatti geeft de bal voor. Uechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uechi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermosa trapt de bal weg. NinNovoa kopt de bal weg. Achá rent richting de bal. Achá draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Canaviri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Almendras met de inworp. Uechi rent richting de bal. Uechi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ BLANCA FC 50%, wisterman 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRUZ BLANCA FC - wisterman 0:0

49e minuut.
Osuna kopt de bal weg. Klungelig pakt NinNovoa de bal. NinNovoa probeert naar een medespeler te passen. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Blumberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uechi onderschept slim de pass. Osuna is nu in balbezit. Uechi onderschept slim de pass. Uechi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Blumberg rent richting de bal. Blumberg geeft een hoge lob. Estrada met een sublieme pass. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ BLANCA FC 62%, wisterman 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRUZ BLANCA FC - wisterman 0:0