Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cemt euvel fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Monzón rent richting de bal. Pirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón onderschept slim de pass. Monzón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cemt - euvel fc 1:0

18e minuut.
Bellido geeft een lange en hoge pass. Frerking kopt de bal weg. Ayala is nu in balbezit. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Vallejos bokst de bal weg.

23e minuut.
Limpias rent richting de bal. Limpias met een sublieme pass. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Valderrama begaat een overtreding. Aparicio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castell met een snel genomen vrije trap. Frerking rent richting de bal. Frerking geeft de bal voor. Colque bereikt de bal nog maar net als eerste. Colque haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamorano met een snelle inworp. Abecia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abecia geeft een lange en hoge pass. Mojica kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cemt 40%, euvel fc 60%.
cemt - euvel fc 1:0

89e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Bellido rent richting de bal. Bellido geeft een lange en hoge pass. Mojica kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cemt 43%, euvel fc 57%.
cemt - euvel fc 1:0