Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los bananos losdesiempre
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Pérez del Castillo met een snelle inworp. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Baspineiro ... Strafschop! Ordoñez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ordoñez kan niet meer verder spelen. Baspineiro speelt de bal door. Landa komt het veld opgelopen. Cabezas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Betancourt verovert de bal door een tackle van achteren. Betancourt geeft een hoge lob. Aroztegu probeert de bal met de borst te controleren. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Mojica onderschept slim de pass. Mojica speelt de bal door. Llanos speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mejia is nu in balbezit. Capitán verovert de bal door een tackle van achteren. Capitán geeft een hoge lob. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los bananos 55%, losdesiempre 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los bananos - losdesiempre 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Baspineiro de bal. Baspineiro passt de bal in één keer door. Mojica is nu in balbezit. Ponce de León is nu in balbezit. Ponce de León haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Llanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gato rent richting de bal. Gato geeft een lange en hoge pass. Llanos is nu in balbezit. Llanos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
los bananos - losdesiempre 0:1

71e minuut.
Ponce de León probeert naar een medespeler te passen. Mojica heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los bananos 55%, losdesiempre 45%.
los bananos - losdesiempre 0:1