Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wisterman losdesiempre
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Llanos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ordoñez de bal. Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Almanza probeert de bal aan de voet te houden. Ordoñez rent richting de bal. Almanza is nu in balbezit. Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uechi. Olguín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olguín zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Löhner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uechi. Uechi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pino geeft een hoge lob. Canaviri kopt de bal weg. Daar is Olguín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uechi is nu in balbezit. Uechi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Löhner controleert de bal met de borst. Uechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uechi speelt de bal door. Achá bereikt de bal nog maar net als eerste. Achá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
NinNovoa rent richting de bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal in één keer door. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wisterman - losdesiempre 0:1

27e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Achá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordoñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Olguín zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisterman 46%, losdesiempre 54%.
wisterman - losdesiempre 0:1

56e minuut.
Mejia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almendras rent richting de bal. Almendras geeft een hoge lob. Canaviri rent richting de bal. Canaviri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Llanos rent richting de bal. Llanos geeft een lange en hoge pass. Löhner kopt de bal weg. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Canaviri geeft een lange en hoge pass. Meneses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meneses geeft een lange en hoge pass. Achá is nu in balbezit. Achá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Achá passt de bal met de wreef. Uechi is nu in balbezit. Uechi haalt uit met een fantastische trap. Almendras rent richting de bal. Almendras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisterman 31%, losdesiempre 69%.
wisterman - losdesiempre 0:1