Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cemt fahed
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


12e minuut.
Inworp. Abecia met een snelle inworp. Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft de bal voor. Saucedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Limpias kopt de bal weg. Klungelig pakt Jimeno de bal. Monzón rent richting de bal. Monzón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Méndez de bal onder controle te krijgen. Saucedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bellido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Monzón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monzón legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Amaro rent richting de bal. Barrios rent richting de bal. Valderrama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrios raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Monzón kopt de bal weg. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jimeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimeno schiet op doel. Saucedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cemt - fahed 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cemt 43%, fahed 57%.
cemt - fahed 1:0

63e minuut.
Zamorano rent richting de bal. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez speelt de bal door. Nuñez del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez del Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez speelt de bal door. Eterovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez del Prado onderschept slim de pass. Nuñez del Prado draait met de bal, schiet en ... Vallejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eterovic de bal. Nuñez del Prado is nu in balbezit. Nuñez del Prado draait met de bal, schiet en ... Vallejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cemt 52%, fahed 48%.
cemt - fahed 1:0