Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fahed cemt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


16e minuut.
Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón rent richting de bal. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Velásquez passt de bal met de wreef. Nuñez del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. Ibáñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pineda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Limpias de bal. Nuñez del Prado is nu in balbezit. Nuñez del Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fahed - cemt 1:0

31e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Méndez de bal. Limpias verovert de bal door een tackle van achteren. Limpias met een sublieme pass. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias onderschept slim de pass. Limpias met een sublieme pass. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fahed 54%, cemt 46%.
fahed - cemt 1:0

58e minuut.
Bailaba onderschept slim de pass. Bailaba geeft de bal voor. Klungelig pakt Méndez de bal. Monzón rent richting de bal. Monzón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fahed - cemt 1:1

59e minuut.
Klungelig pakt Becerra de bal. Becerra passt de bal zonder na te denken. Jimeno is nu in balbezit. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saucedo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fahed - cemt 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fahed 60%, cemt 40%.
fahed - cemt 1:2