Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
euvel fc Reales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16.7
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Castell geeft een hoge lob. Aqarapi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayala is nu in balbezit. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
euvel fc - Reales 1:0

6e minuut.
Pirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Osuna zijn tegenspeler op de grond. Aparicio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Alzérreca is nu in balbezit. Alzérreca geeft de bal voor. Daar is Colque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Barba geeft een hoge lob. Aparicio is nu in balbezit. Met opzet legt Aqarapi zijn tegenspeler op de grond. Aqarapi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Farell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cronenbold komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Inworp. Barba met de inworp. Osuna speelt de bal door. Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Colque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Frerking rent richting de bal. Frerking haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: euvel fc 50%, Reales 50%.
euvel fc - Reales 1:0

55e minuut.
Pirez is nu in balbezit. Alzérreca verovert de bal door een tackle van achteren. Alzérreca probeert naar een medespeler te passen. Marca is nu in balbezit. Marca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
euvel fc - Reales 1:1

56e minuut.
Marca geeft een lange en hoge pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frerking. Frerking krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Aqarapi onderschept slim de pass. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala passt de bal in één keer door. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
euvel fc - Reales 2:1

85e minuut.
Antezana is nu in balbezit. Antezana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueroa met een snelle inworp. Frerking geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Cartagena probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: euvel fc 44%, Reales 56%.
euvel fc - Reales 2:1