Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los bananos CRUZ BLANCA FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Ponce de León onderschept slim de pass. Ponce de León probeert naar een medespeler te passen. Blumberg is nu in balbezit. Mojica onderschept slim de pass. Mojica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Canaviri kopt de bal weg. Costas heeft problemen om de bal te vangen. Blumberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Costas kan niet meer verder spelen. Baspineiro komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ponce de León kan de bal niet met de borst controleren. Osuna is nu in balbezit. Ponce de León begaat een overtreding. Ponce de León krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los bananos 54%, CRUZ BLANCA FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los bananos - CRUZ BLANCA FC 0:0

47e minuut.
Ponce de León rent richting de bal. Ponce de León haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Terceros de bal onder controle te krijgen. Mojica rent richting de bal. Mojica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Jáuregui met een sublieme pass. Mojica rent richting de bal. Ponce de León bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce de León haalt uit met een fantastische trap. Terceros probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rioja verovert de bal door een tackle van achteren. Rioja met een sublieme pass. Hermosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce de León rent richting de bal. Ponce de León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Osuna rent richting de bal. Mojica rent richting de bal. Mojica passt de bal zonder na te denken. Ponce de León is nu in balbezit. Ponce de León draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hermosa heeft problemen om de bal te vangen. Capitán rent richting de bal. Capitán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Blumberg passt de bal zonder na te denken. Hurtado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capitán. Capitán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los bananos 48%, CRUZ BLANCA FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los bananos - CRUZ BLANCA FC 0:0