Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZ BLANCA FC los bananos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Terceros is nu in balbezit. Terceros geeft een lange en hoge pass. Gato heeft problemen om de bal te vangen. Taritolay bereikt de bal nog maar net als eerste. Taritolay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Capitán heeft problemen om de bal te vangen. Capitán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osuna de bal. Ponce de León onderschept slim de pass. Ponce de León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ BLANCA FC - los bananos 0:1

24e minuut.
Jáuregui met een sublieme pass. Mojica is nu in balbezit. Ponce de León bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica haalt uit met een fantastische trap. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coronado heeft problemen om de bal te vangen. Rioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rioja wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Costas verovert de bal door een tackle van achteren. Blumberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blumberg krijgt een gele kaart. Costas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Costas kan niet meer verder spelen. Baspineiro komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Aroztegu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taritolay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coronado controleert de bal met de borst. Coronado draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Rioja met een sublieme pass. Villar is nu in balbezit. Jáuregui begaat een overtreding. Villar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Villar kan niet meer verder spelen. Frerking komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Osuna rent richting de bal. Rioja begaat een overtreding. Osuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osuna met een snel genomen vrije trap. Chinchilla probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Urriolagoitia begaat een overtreding. Hurtado raakt geblesseerd tijdens het duel. Canaviri met een snel genomen vrije trap. Taritolay kopt de bal weg. Daar is Gato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ BLANCA FC 45%, los bananos 55%.
CRUZ BLANCA FC - los bananos 0:1

49e minuut.
Canaviri is nu in balbezit. Canaviri geeft een hoge lob. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Urriolagoitia rent richting de bal. Urriolagoitia geeft een hoge lob. Saenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Urriolagoitia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurtado met een snelle inworp. Coronado rent richting de bal. Coronado speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ BLANCA FC 43%, los bananos 57%.
CRUZ BLANCA FC - los bananos 0:1