Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losdesiempre Reales
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Löhner onderschept slim de pass. Löhner geeft de bal voor. Cabezas controleert de bal met de borst. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Wende werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Cartagena met een sublieme pass. Osuna controleert de bal met de borst. Ordoñez rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Osuna geeft de bal voor. Pérez del Castillo kopt de bal weg. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Betancourt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barba met een snelle inworp. Alzérreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdesiempre 59%, Reales 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
losdesiempre - Reales 0:0

58e minuut.
Osuna geeft de bal voor. Mejia is nu in balbezit. Mejia passt de bal in één keer door. Alzérreca is nu in balbezit. Alzérreca draait met de bal, schiet en ... Yelpo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
losdesiempre - Reales 0:1

66e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Olguín speelt de bal door. Betancourt is nu in balbezit. Alzérreca verovert de bal door een tackle van achteren. Alzérreca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siles met de inworp. Alzérreca probeert de bal met de borst te controleren. Alzérreca draait met de bal, schiet en ... Yelpo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdesiempre 46%, Reales 54%.
losdesiempre - Reales 0:1