Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales losdesiempre
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Doeltrap. Wende trapt de bal weg van het doel. Alzérreca kopt de bal weg. Marca heeft problemen om de bal te vangen. Marca draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba passt de bal in één keer door. Löhner heeft problemen om de bal te vangen. Alzérreca verovert de bal door een tackle van achteren. Alzérreca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pérez del Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez del Castillo geeft de bal voor. Farell probeert de bal aan de voet te houden. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pérez del Castillo probeert naar een medespeler te passen. Betancourt heeft problemen om de bal te vangen. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca onderschept slim de pass. Alzérreca haalt uit met een fantastische trap. Yelpo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales - losdesiempre 1:0

42e minuut.
Siles verovert de bal door een tackle van achteren. Siles geeft de bal voor. Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca schiet op doel. Yelpo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Siles geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olguín de bal. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Alzérreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales 35%, losdesiempre 65%.
Reales - losdesiempre 1:0

47e minuut.
Alzérreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca speelt de bal door. Betancourt heeft problemen om de bal te vangen. Marca rent richting de bal. Marca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reales - losdesiempre 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales 63%, losdesiempre 37%.
Reales - losdesiempre 2:0