Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cemt CRUZ BLANCA FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Jimeno probeert de bal aan de voet te houden. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias speelt de bal door. Abecia is nu in balbezit. Abecia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zamorano probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hurtado. Zamorano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Limpias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cemt 49%, CRUZ BLANCA FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cemt - CRUZ BLANCA FC 0:0

48e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido geeft een lange en hoge pass. Terceros rent richting de bal. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. Saenz bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Terceros de bal onder controle te krijgen. Jimeno rent richting de bal. Jimeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cabrerizo geeft de bal voor. Ibáñez kopt de bal weg. Eterovic geeft een lange en hoge pass. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cemt - CRUZ BLANCA FC 1:0

55e minuut.
Limpias met een sublieme pass. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno heeft problemen om de bal te vangen. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Terceros de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abecia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bellido rent richting de bal. Terceros rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bellido raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bauer komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Amaro kopt de bal weg. Jimeno rent richting de bal. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno schiet op doel. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama rent richting de bal. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cemt 44%, CRUZ BLANCA FC 56%.
cemt - CRUZ BLANCA FC 1:0