Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZ BLANCA FC cemt
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Blumberg passt de bal zonder na te denken. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado probeert naar een medespeler te passen. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bauer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coronado. Bauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Limpias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jimeno rent richting de bal. Jimeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Coronado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabrerizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eterovic rent richting de bal. Cabrerizo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrerizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ BLANCA FC - cemt 1:0

19e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer onderschept slim de pass. Bauer speelt de bal door. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno draait met de bal, schiet en ... Saenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Terceros de bal onder controle te krijgen. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Hermosa geeft de bal voor. Inworp. Abecia met een snelle inworp. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ BLANCA FC 57%, cemt 43%.
CRUZ BLANCA FC - cemt 1:0

54e minuut.
Jimeno is nu in balbezit. Bellido rent richting de bal. Terceros verovert de bal door een tackle van achteren. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Alderete trapt de bal weg van het doel. Coronado speelt de bal door. Osuna is nu in balbezit. Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ BLANCA FC 58%, cemt 42%.
CRUZ BLANCA FC - cemt 1:0