Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los bananos fahed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Balcázar rent richting de bal. Balcázar met een sublieme pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica onderschept slim de pass. Mojica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gato probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Barrios de bal onder controle te krijgen. Barrios passt de bal zonder na te denken. Nuñez del Prado heeft problemen om de bal te vangen. Nuñez del Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Velásquez speelt de bal door. Rioja probeert naar een medespeler te passen. Ponce de León is nu in balbezit. Mojica rent richting de bal. Mojica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Velásquez met de inworp. Barrios is nu in balbezit. Baspineiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrios raakt geblesseerd tijdens het duel. Barrios legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal zonder na te denken. Nuñez del Prado is nu in balbezit. Nuñez del Prado haalt uit met een fantastische trap. Sandy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los bananos - fahed 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los bananos 58%, fahed 42%.
los bananos - fahed 0:1

51e minuut.
Rioja kopt de bal weg. Jáuregui rent richting de bal. Balcázar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balcázar krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Velásquez geeft een hoge lob. Gato is nu in balbezit. Nuñez del Prado onderschept slim de pass. Nuñez del Prado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui passt de bal met de wreef. Ponce de León rent richting de bal. Ponce de León schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bailaba de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jáuregui neemt de hoekschop. Baspineiro springt en kopt de bal. Daar is Bailaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jáuregui geeft een lange en hoge pass. Ponce de León bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce de León passt de bal met de wreef. Mojica is nu in balbezit. Mojica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Baspineiro rent richting de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios met een sublieme pass. Nuñez del Prado rent richting de bal. Nuñez del Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal met de wreef. Aroztegu is nu in balbezit. Nuñez del Prado is nu in balbezit. Nuñez del Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los bananos - fahed 0:2

78e minuut.
Baspineiro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Callejas de bal. Rioja onderschept slim de pass. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Barrios de bal. Rioja rent richting de bal. Callejas onderschept slim de pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Baspineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez del Prado onderschept slim de pass. Nuñez del Prado probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bailaba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jáuregui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojica is nu in balbezit. Mojica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los bananos 40%, fahed 60%.
los bananos - fahed 0:2