Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZ BLANCA FC losdesiempre
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt geeft een lange en hoge pass. Cabezas rent richting de bal. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ BLANCA FC - losdesiempre 0:1

19e minuut.
Alderete is nu in balbezit. Alderete passt de bal in één keer door. Osuna met een sublieme pass. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Löhner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Löhner krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Llanos heeft problemen om de bal te vangen. Canaviri probeert naar een medespeler te passen. Llanos probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ BLANCA FC - losdesiempre 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ BLANCA FC 51%, losdesiempre 49%.
CRUZ BLANCA FC - losdesiempre 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Blumberg de bal. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumberg rent richting de bal. Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ BLANCA FC - losdesiempre 0:3

54e minuut.
Osuna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Löhner is nu in balbezit. Osuna maakt een afschuwelijke overtreding. Löhner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Canaviri rent richting de bal. Llanos onderschept slim de pass. Llanos probeert naar een medespeler te passen. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ BLANCA FC - losdesiempre 0:4

58e minuut.
Hermosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llanos met een snelle inworp. Ordoñez heeft problemen om de bal te vangen. Ordoñez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Canaviri kopt de bal weg. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna maakt een afschuwelijke overtreding. Osuna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ BLANCA FC 56%, losdesiempre 44%.
CRUZ BLANCA FC - losdesiempre 0:4