Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
euvel fc fahed
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.3
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


40e minuut.
Peñafiel geeft een hoge lob. Aparicio rent richting de bal. Aparicio passt de bal met de wreef. Ayala rent richting de bal. Ayala schiet op doel. Saucedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: euvel fc 51%, fahed 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
euvel fc - fahed 0:0

51e minuut.
Velásquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yepez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Frerking is nu in balbezit. Frerking probeert naar een medespeler te passen. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Callejas geeft een hoge lob. Ponce de León speelt de bal door. Amaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez del Prado rent richting de bal. Nuñez del Prado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Abrego passt de bal zonder na te denken. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio onderschept slim de pass. Ayala rent richting de bal. Ayala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alcázar geeft een lange en hoge pass. Ayala rent richting de bal. Callejas is nu in balbezit. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
euvel fc - fahed 1:0

73e minuut.
Abrego heeft problemen om de bal te vangen. Amaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaro passt de bal met de wreef. Nuñez del Prado is nu in balbezit. Nuñez del Prado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez passt de bal in één keer door. Alcázar is nu in balbezit. Amaro rent richting de bal. Amaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peñafiel de bal. Nuñez del Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Nuñez del Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: euvel fc 59%, fahed 41%.
euvel fc - fahed 1:0