Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wisterman los bananos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
NinNovoa geeft een lange en hoge pass. Arano rent richting de bal. Arano probeert naar een medespeler te passen. Achá rent richting de bal. Achá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ulloa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capitán met de inworp. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica geeft een hoge lob. Paal!

17e minuut.
Jáuregui met een sublieme pass. Ponce de León rent richting de bal. Ponce de León haalt uit met een fantastische trap. Gasser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Estrada de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Almanza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capitán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Uechi kopt de bal weg. Daar is Gato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achá. Achá krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisterman 53%, los bananos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wisterman - los bananos 0:0

47e minuut.
NinNovoa verovert de bal door een tackle van achteren. NinNovoa speelt de bal door. Achá bereikt de bal nog maar net als eerste. Uechi is nu in balbezit. Uechi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wisterman - los bananos 1:0

50e minuut.
Meneses is nu in balbezit. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Mojica onderschept slim de pass. Mojica geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Daar is Aroztegu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achá is nu in balbezit. Achá probeert de bal met de borst te controleren. Uechi is nu in balbezit. Uechi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Aroztegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroztegu geeft een hoge lob. Almanza kopt de bal weg. Achá rent richting de bal. Achá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ulloa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capitán met een snelle inworp. Mojica rent richting de bal. Mojica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisterman 44%, los bananos 56%.
wisterman - los bananos 1:0