Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolivarpro jorge eduardo seleme
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Soleto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejia rent richting de bal. Mejia geeft de bal voor. Fiorillo is nu in balbezit. Ayala kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivarpro - jorge eduardo seleme 0:1

5e minuut.
Menacho geeft een lange en hoge pass. Leaños rent richting de bal. Castello verovert de bal door een tackle van achteren. Castello schiet op doel. Herbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garafulic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudaka rent richting de bal. Kudaka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Menacho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilte. Menacho raakt geblesseerd tijdens het duel. Hermosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castello is nu in balbezit. Castello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mejia passt de bal met de wreef. Ayala rent richting de bal. Fiorillo onderschept slim de pass. Fiorillo haalt uit met een fantastische trap. Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivarpro - jorge eduardo seleme 0:2

34e minuut.
Vilte rent richting de bal. Menacho is nu in balbezit. Menacho passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Castello de bal. Castello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivarpro 50%, jorge eduardo seleme 50%.
Bolivarpro - jorge eduardo seleme 0:2

58e minuut.
Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Mejia rent richting de bal. Mejia passt de bal in één keer door. Fiorillo rent richting de bal. Fiorillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mejia rent richting de bal. Mejia geeft een lange en hoge pass. Fiorillo is nu in balbezit. Fiorillo schiet op doel. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivarpro - jorge eduardo seleme 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivarpro 72%, jorge eduardo seleme 28%.
Bolivarpro - jorge eduardo seleme 0:3