Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.E.O.N. sacamokos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sanabria geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yabeta probeert wanhopig de bal te grijpen. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Landa rent richting de bal. Landa draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Inworp. Ureña met een snelle inworp. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria geeft een hoge lob. Rosales kopt de bal weg. Yabeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Landa is nu in balbezit. Landa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
N.E.O.N. - sacamokos 0:1

18e minuut.
Cortázar geeft de bal voor. Zurita probeert de bal aan de voet te houden. Sanabria rent richting de bal. Sanabria geeft een hoge lob. Landa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
N.E.O.N. - sacamokos 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Zurita de bal. Zurita geeft de bal voor. Klungelig pakt Aguilera de bal. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abecia verovert de bal door een tackle van achteren. Abecia geeft een lange en hoge pass. Landa kopt de bal weg. Sanabria rent richting de bal. Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
N.E.O.N. - sacamokos 0:3

32e minuut.
Cortázar onderschept slim de pass. Cortázar speelt de bal door. Urquizo is nu in balbezit. Arroyo rent richting de bal. Arroyo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Selich rent richting de bal. Iñaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki draait met de bal, schiet en ... Constantaco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N.E.O.N. - sacamokos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.E.O.N. 58%, sacamokos 42%.
N.E.O.N. - sacamokos 1:3

50e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria geeft een lange en hoge pass. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Selich onderschept slim de pass. Cortázar speelt de bal door. Landa rent richting de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Yabeta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
N.E.O.N. - sacamokos 1:4

57e minuut.
Delgadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgadillo geeft de bal voor. Rosales kopt de bal weg. Landa rent richting de bal. Landa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Sanabria is nu in balbezit. Cabezas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sanabria raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sanabria kan niet meer verder spelen. Lizarazu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yabeta trapt de bal weg. Cortázar kopt de bal weg. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.E.O.N. 72%, sacamokos 28%.
N.E.O.N. - sacamokos 1:4