Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolivarpro Real Coya
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Barboza speelt de bal door. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva onderschept slim de pass. López rent richting de bal. López schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Barboza is nu in balbezit. López rent richting de bal. López speelt de bal door. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro haalt uit met een fantastische trap. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivarpro 60%, Real Coya 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolivarpro - Real Coya 0:0

52e minuut.
Ortíz met een snelle inworp. Villanueva is nu in balbezit. Met opzet legt Alvarado zijn tegenspeler op de grond. Villanueva roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Villanueva kan niet meer verder spelen. Ordoñez komt het veld opgelopen. Ortíz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Castello de bal. Castello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Barboza de bal onder controle te krijgen. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez met een sublieme pass. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ulloa passt de bal zonder na te denken. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello rent richting de bal. Castello haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert de la Cruz de bal onder controle te krijgen. León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
López passt de bal in één keer door. Zardan geeft een lange en hoge pass. Iñaki rent richting de bal. Castello verovert de bal door een tackle van achteren. Castello schiet op doel. León kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castello rent richting de bal. Castello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivarpro - Real Coya 1:0

84e minuut.
Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki rent richting de bal. Castello verovert de bal door een tackle van achteren. Castello draait met de bal, schiet en ... León maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivarpro - Real Coya 2:0

86e minuut.
Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona passt de bal zonder na te denken. Castello rent richting de bal. Castello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivarpro 38%, Real Coya 62%.
Bolivarpro - Real Coya 2:0