Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventino sacamokos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Padilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anglarill komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventino - sacamokos 0:1

19e minuut.
Rosales passt de bal in één keer door. Inclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa onderschept slim de pass. Landa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quinteros de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cortázar rent richting de bal. Cortázar passt de bal in één keer door. Quinteros rent richting de bal. Landa verovert de bal door een tackle van achteren. Landa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventino - sacamokos 0:2

24e minuut.
Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventino - sacamokos 1:2

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Doria de bal onder controle te krijgen. Velásquez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arroyo. Arroyo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Landa rent richting de bal. Velásquez rent richting de bal. Landa verovert de bal door een tackle van achteren. Landa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventino - sacamokos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventino 48%, sacamokos 52%.
Juventino - sacamokos 1:3

47e minuut.
Inclan onderschept slim de pass. Inclan met een sublieme pass. Humeres met een sublieme pass. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri schiet op doel. Constantaco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Delgadillo geeft de bal voor. Anglarill is nu in balbezit. Rosales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventino 57%, sacamokos 43%.
Juventino - sacamokos 1:3