Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jorge eduardo seleme Real Coya
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Mejia met een sublieme pass. Iñaki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiorillo. Fiorillo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Soleto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejia geeft de bal voor. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Abad kopt de bal weg. López is nu in balbezit. López met een sublieme pass. Coro heeft problemen om de bal te vangen. Coro haalt uit met een fantastische trap. Herbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Fiorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorillo onderschept slim de pass. Mejia rent richting de bal. Mejia haalt uit met een fantastische trap. León kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jorge eduardo seleme 50%, Real Coya 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jorge eduardo seleme - Real Coya 0:0

53e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Fiorillo is nu in balbezit. Iñaki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fiorillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mejia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. León bokst de bal weg. Paal!

61e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad geeft de bal voor. Mariscal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jorge eduardo seleme - Real Coya 0:1

65e minuut.
Daar is Coro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal met de wreef. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft de bal voor. Herbas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Vilte onderschept slim de pass. Vilte probeert naar een medespeler te passen. Mejia rent richting de bal. Mejia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jorge eduardo seleme 56%, Real Coya 44%.
jorge eduardo seleme - Real Coya 0:1