Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sacamokos Bolivarpro
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ortíz met een sublieme pass. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona passt de bal zonder na te denken. Castello heeft problemen om de bal te vangen. Castello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Constantaco trapt de bal weg van het doel. Ramallo probeert de bal met de borst te controleren. Selich probeert naar een medespeler te passen. Landa rent richting de bal. Landa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Landa passt de bal met de wreef. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa rent richting de bal. Landa schiet op doel. Ayala probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rosales passt de bal zonder na te denken. Selich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramallo. Ramallo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ... Ortíz probeert de bal aan de voet te houden. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Rosales is nu in balbezit. Rosales speelt de bal door. Landa rent richting de bal. Landa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sacamokos 42%, Bolivarpro 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sacamokos - Bolivarpro 0:0

55e minuut.
Soleto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villanueva komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cortázar rent richting de bal. Hermosa probeert naar een medespeler te passen. Cardona met een sublieme pass. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sacamokos - Bolivarpro 0:1

67e minuut.
Cardona rent richting de bal. Selich verovert de bal door een tackle van achteren. Selich speelt de bal door. Cortázar rent richting de bal. Cortázar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hermosa rent richting de bal. Hermosa passt de bal zonder na te denken. Cardona met een sublieme pass. Castello is nu in balbezit. Castello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo passt de bal zonder na te denken. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sacamokos - Bolivarpro 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sacamokos 48%, Bolivarpro 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sacamokos - Bolivarpro 1:1