Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los groso jorge eduardo seleme
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


10e minuut.
Garafulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier onderschept slim de pass. Xavier met een sublieme pass. Abrego is nu in balbezit. Abrego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garcés speelt de bal door. Xavier is nu in balbezit. Xavier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los groso - jorge eduardo seleme 1:0

27e minuut.
Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Xavier rent richting de bal. Xavier passt de bal zonder na te denken. Abrego is nu in balbezit. Abrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los groso - jorge eduardo seleme 2:0

31e minuut.
Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada onderschept slim de pass. Fiorillo is nu in balbezit. Gandarilla heeft problemen om de bal te vangen. Gandarilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés onderschept slim de pass. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Abrego is nu in balbezit. Abrego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Garafulic geeft een hoge lob. Kudaka kopt de bal weg. Fiorillo is nu in balbezit. Fiorillo haalt uit met een fantastische trap. Comay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vincenti bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los groso 55%, jorge eduardo seleme 45%.
los groso - jorge eduardo seleme 2:0

57e minuut.
Garafulic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilte passt de bal met de wreef. Abrego is nu in balbezit. Abrego draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Leaños is nu in balbezit. Leaños geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mier met de inworp. Garcés geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fiorillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pittaluga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los groso 39%, jorge eduardo seleme 61%.
los groso - jorge eduardo seleme 2:0