Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.E.O.N. Real Coya
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Inclan met een sublieme pass. Araúz met een sublieme pass. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma rent richting de bal. Ayma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
de la Cruz kopt de bal weg. Alvarado probeert de bal aan de voet te houden. Araúz speelt de bal door. Ayma is nu in balbezit. Ayma haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.E.O.N. 53%, Real Coya 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N.E.O.N. - Real Coya 0:0

49e minuut.
Barboza geeft de bal voor. Iñaki rent richting de bal. Iñaki met een sublieme pass. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Inclan rent richting de bal. Inclan speelt de bal door. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ulloa geeft een lange en hoge pass. Cabezas geeft een hoge lob. Ayma rent richting de bal. Ayma draait met de bal, schiet en ... León maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.E.O.N. - Real Coya 1:0

80e minuut.
Inclan met een snelle inworp. Inti is nu in balbezit. Inti geeft een hoge lob. Alvarado probeert de bal aan de voet te houden. Ayma is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
N.E.O.N. - Real Coya 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.E.O.N. 58%, Real Coya 42%.
N.E.O.N. - Real Coya 2:0