Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolivarpro los groso
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Garrido passt de bal zonder na te denken. Xavier is nu in balbezit. Hermosa rent richting de bal. Xavier onderschept slim de pass. Xavier schiet op doel. Herrera bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Campetella zal de hoekschop nemen. Cardozo kopt de bal weg. Xavier heeft problemen om de bal te vangen. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivarpro - los groso 0:1

10e minuut.
Campetella is nu in balbezit. Xavier rent richting de bal. Xavier passt de bal in één keer door. Abrego heeft problemen om de bal te vangen. Abrego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan onderschept slim de pass. Zardan probeert naar een medespeler te passen. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Soleto verovert de bal door een tackle van achteren. Soleto probeert naar een medespeler te passen. Castello rent richting de bal. Castello haalt uit met een fantastische trap. Zardan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivarpro 62%, los groso 38%.
Bolivarpro - los groso 0:1

48e minuut.
Soleto onderschept slim de pass. Soleto passt de bal zonder na te denken. Zardan heeft problemen om de bal te vangen. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello schiet op doel. Vincenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft de bal voor. Castello is nu in balbezit. Castello schiet op doel. Vincenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolivarpro - los groso 1:1

69e minuut.
Guillén rent richting de bal. Guillén geeft een hoge lob. Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ramallo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garcés rent richting de bal. Garcés geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ramallo is nu in balbezit. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido speelt de bal door. Xavier rent richting de bal. Xavier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivarpro 53%, los groso 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolivarpro - los groso 1:1