Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sacamokos jorge eduardo seleme
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Rosales met een sublieme pass. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa schiet op doel. Herbas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sacamokos - jorge eduardo seleme 1:0

7e minuut.
Selich is nu in balbezit. Selich geeft een hoge lob. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa draait met de bal, schiet en ... Herbas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sacamokos - jorge eduardo seleme 2:0

11e minuut.
Vilte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortázar met een snelle inworp. Arroyo rent richting de bal. Arroyo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vilte rent richting de bal. Selich rent richting de bal. Selich met een sublieme pass. Fiorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Constantaco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Landa. Mariscal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mariscal kan niet meer verder spelen. Estrada komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Selich onderschept slim de pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Landa rent richting de bal. Landa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sacamokos 49%, jorge eduardo seleme 51%.
sacamokos - jorge eduardo seleme 2:0

72e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales is nu in balbezit. Klungelig pakt Landa de bal. Landa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sacamokos 39%, jorge eduardo seleme 61%.
sacamokos - jorge eduardo seleme 2:0