Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jorge eduardo seleme sacamokos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Cortázar rent richting de bal. Mariscal verovert de bal door een tackle van achteren. Mejia met een sublieme pass. Fiorillo rent richting de bal. Fiorillo schiet op doel. Constantaco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Selich kopt de bal weg. Daar is Mariscal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales onderschept slim de pass. Rosales draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leaños de bal onder controle te krijgen. Herbas bokst de bal weg.

8e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Vilte onderschept slim de pass. Vilte passt de bal met de wreef. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vilte passt de bal zonder na te denken. Cortázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mejia zijn tegenspeler op de grond. Mejia krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Landa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Leaños ... Strafschop! Leaños krijgt een gele kaart. Landa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosales kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Herbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jorge eduardo seleme - sacamokos 0:1

22e minuut.
Soleto kopt de bal weg. Jiménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiorillo verovert de bal door een tackle van achteren. Mejia is nu in balbezit. Mejia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mejia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gandarilla komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Landa rent richting de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garafulic. Rosales raakt geblesseerd tijdens het duel. Selich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Leaños trapt de bal weg van het doel. Selich kopt de bal weg. Daar is Garafulic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jorge eduardo seleme 57%, sacamokos 43%.
jorge eduardo seleme - sacamokos 0:1

49e minuut.
Gandarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Selich onderschept slim de pass. Selich geeft een lange en hoge pass. Landa rent richting de bal. Landa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fiorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarilla is nu in balbezit. Jiménez rent richting de bal. Gandarilla verovert de bal door een tackle van achteren. Gandarilla haalt uit met een fantastische trap. Constantaco bokst de bal weg.

63e minuut.
Gandarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gandarilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gandarilla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Constantaco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jorge eduardo seleme - sacamokos 1:1

72e minuut.
Constantaco met een harde bal richting middenveld. Mariscal rent richting de bal. Cortázar begaat een overtreding. Mariscal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mariscal kan niet meer verder spelen. Estrada komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Selich kopt de bal weg. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een hoge lob. Gandarilla is nu in balbezit. Gandarilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jorge eduardo seleme - sacamokos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jorge eduardo seleme 44%, sacamokos 56%.
jorge eduardo seleme - sacamokos 2:1