Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jorge eduardo seleme Juventino
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Inclan rent richting de bal. Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Mejia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doria onderschept slim de pass. Doria passt de bal zonder na te denken. Estrada rent richting de bal. Padilla onderschept slim de pass. Padilla draait met de bal, schiet en ... Herbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Dueri is nu in balbezit. Leaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Humeres begaat een overtreding. Quiroz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estrada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fiorillo kopt de bal weg. Garcés heeft problemen om de bal te vangen. Mejia is nu in balbezit. Mejia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Garcés met de inworp. Humeres geeft de bal voor. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Velásquez geeft een hoge lob. Daar is Kudaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jorge eduardo seleme 52%, Juventino 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jorge eduardo seleme - Juventino 0:0

48e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quiroz. Dueri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dueri kan niet meer verder spelen. Olmos komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inclan onderschept slim de pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Olmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos schiet op doel. Paal! Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inclan geeft een hoge lob. Inworp. Kudaka met de inworp. Mejia rent richting de bal. Mejia draait met de bal, schiet en ... Marañon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jorge eduardo seleme - Juventino 1:0

78e minuut.
Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia passt de bal zonder na te denken. Fiorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorillo schiet op doel. Marañon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jorge eduardo seleme - Juventino 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jorge eduardo seleme 48%, Juventino 52%.
jorge eduardo seleme - Juventino 2:0