Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafael los groso
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Avaroma bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroma geeft een hoge lob. Inworp. Garcés met een snelle inworp. Xavier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mier verovert de bal door een tackle van achteren. Mier geeft de bal voor. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzone onderschept slim de pass. Mazzone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tito speelt de bal door. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tito bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier verovert de bal door een tackle van achteren. Xavier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Avaroma geeft de bal voor. Inworp. Garcés met een snelle inworp. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafael 66%, los groso 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rafael - los groso 0:0

51e minuut.
Merida rent richting de bal. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Comay speelt de bal door. Mazzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzone schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Xavier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vera komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zardan. Zardan krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Patiño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gallo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Abrego onderschept slim de pass. Avaroma is nu in balbezit. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schiet op doel. Saenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafael - los groso 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafael 68%, los groso 32%.
rafael - los groso 0:1