Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los groso rafael
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Saenz trapt de bal weg. Merida bereikt de bal nog maar net als eerste. Merida met een sublieme pass. Mazzone rent richting de bal. Mazzone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los groso - rafael 0:1

13e minuut.
Campetella verovert de bal door een tackle van achteren. Herbas onderschept slim de pass. Herbas geeft de bal voor. Comay geeft de bal voor. Cuevas geeft de bal voor. Vincenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella onderschept slim de pass. Vincenti begaat een overtreding. Vincenti krijgt een gele kaart. Campetella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garrido zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los groso - rafael 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los groso 62%, rafael 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los groso - rafael 1:1

48e minuut.
Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Herbas probeert naar een medespeler te passen. Cuevas met een sublieme pass. Merida bereikt de bal nog maar net als eerste. Merida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Avaroma geeft een lange en hoge pass. Mazzone kopt de bal weg. Patiño probeert naar een medespeler te passen. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los groso - rafael 2:1

70e minuut.
Vincenti is nu in balbezit. Vincenti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campetella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xavier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Herbas passt de bal in één keer door. de la Cruz is nu in balbezit. Patiño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patiño krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Campetella verovert de bal door een tackle van achteren. Campetella geeft een hoge lob. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Abrego rent richting de bal. Abrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los groso - rafael 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los groso 49%, rafael 51%.
los groso - rafael 3:1