Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolivarpro Juventino
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Menacho is nu in balbezit. Menacho passt de bal in één keer door. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivarpro - Juventino 1:0

14e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Ovando rent richting de bal. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ramallo is nu in balbezit. Menacho rent richting de bal. Menacho met een sublieme pass. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello draait met de bal, schiet en ... Marañon bokst de bal weg.

34e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Ramallo verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárdenas krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humeres met een snelle inworp. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivarpro 47%, Juventino 53%.
Bolivarpro - Juventino 1:0

48e minuut.
Hermosa kopt de bal weg. Ramallo is nu in balbezit. Inclan begaat een overtreding. Inclan krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inclan verovert de bal door een tackle van achteren. Inclan passt de bal zonder na te denken. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Dueri is nu in balbezit. Dueri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gutiérrez geeft een hoge lob. Inworp. Zardan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menacho rent richting de bal. Menacho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Zardan kopt de bal weg. Castello rent richting de bal. Castello haalt uit met een fantastische trap. Marañon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ramallo is nu in balbezit. Padilla begaat een overtreding. Ramallo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ordoñez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello haalt uit met een fantastische trap. Marañon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivarpro 50%, Juventino 50%.
Bolivarpro - Juventino 1:0