Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jorge eduardo seleme N.E.O.N.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pereda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fiorillo de bal. Inclan is nu in balbezit. Fiorillo verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Urquizo is nu in balbezit. Kudaka onderschept slim de pass. Kudaka speelt de bal door. Fiorillo is nu in balbezit. Fiorillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jorge eduardo seleme - N.E.O.N. 1:0

11e minuut.
Cabezas speelt de bal door. Vilte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma is nu in balbezit. Iñaki is nu in balbezit. Iñaki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Leaños passt de bal in één keer door. Fiorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cabezas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Inclan met een sublieme pass. Garafulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki begaat een overtreding. Iñaki krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Garafulic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iñaki is nu in balbezit. Iñaki passt de bal zonder na te denken. Ayma rent richting de bal. Ayma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inti bereikt de bal nog maar net als eerste. Garafulic onderschept slim de pass. Inworp. Inclan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inti geeft een hoge lob. Herbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Araúz passt de bal met de wreef. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia probeert naar een medespeler te passen. Fiorillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Garafulic is nu in balbezit. Garafulic geeft een hoge lob. Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia geeft de bal voor. Yabeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jorge eduardo seleme 51%, N.E.O.N. 49%.
jorge eduardo seleme - N.E.O.N. 1:0

57e minuut.
Urquizo rent richting de bal. Fiorillo verovert de bal door een tackle van achteren. Inclan is nu in balbezit. Fiorillo onderschept slim de pass. Fiorillo schiet op doel. Yabeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Soleto met een sublieme pass. Fiorillo rent richting de bal. Fiorillo draait met de bal, schiet en ... Yabeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jorge eduardo seleme - N.E.O.N. 2:0

70e minuut.
Iñaki met een sublieme pass. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia haalt uit met een fantastische trap. Aguilera controleert de bal met de borst. Yabeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Urquizo geeft een hoge lob. Zurita is nu in balbezit. Quiroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiroz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Avilés is nu in balbezit. Avilés geeft de bal voor. Zurita kopt de bal weg. Ayma rent richting de bal. Ayma schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jorge eduardo seleme - N.E.O.N. 2:1

84e minuut.
Inti verovert de bal door een tackle van achteren. Inti geeft de bal voor. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araúz rent richting de bal. Araúz geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jorge eduardo seleme 43%, N.E.O.N. 57%.
jorge eduardo seleme - N.E.O.N. 2:1