Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafael sacamokos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Selich met een sublieme pass. Sanabria is nu in balbezit. Vincenti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vincenti krijgt een gele kaart. Sanabria wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sanabria kan niet meer verder spelen. Lizarazu komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Cuevas met een sublieme pass. Delgadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzone begaat een overtreding. Mazzone krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Selich rent richting de bal. Selich probeert naar een medespeler te passen. Landa heeft problemen om de bal te vangen. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Herbas is nu in balbezit. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa is nu in balbezit. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafael - sacamokos 0:1

43e minuut.
Inworp. Vincenti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herbas met een sublieme pass. Mazzone is nu in balbezit. Mazzone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafael 54%, sacamokos 46%.
rafael - sacamokos 0:1

55e minuut.
Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Merida is nu in balbezit. Cortázar begaat een overtreding. Cortázar krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Selich probeert naar een medespeler te passen. Delgadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgadillo passt de bal zonder na te denken. Landa rent richting de bal. Landa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Herbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferrer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafael 65%, sacamokos 35%.
rafael - sacamokos 0:1