Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultimo al arco mamore
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Aqarapi is nu in balbezit. Subieta verovert de bal door een tackle van achteren. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga schiet op doel. Navarro geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Doeltrap. Barrios trapt de bal weg van het doel. Nin Novoa kopt de bal weg. Nuñez del Prado controleert de bal met de borst. Nuñez del Prado met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Subieta is nu in balbezit. Nin Novoa rent richting de bal. Nin Novoa draait met de bal, schiet en ... Borsari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultimo al arco - mamore 1:0

14e minuut.
Chuvé rent richting de bal. Subieta verovert de bal door een tackle van achteren. Subieta passt de bal met de wreef. Aliaga rent richting de bal. Aliaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultimo al arco - mamore 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimo al arco 55%, mamore 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultimo al arco - mamore 1:1

67e minuut.
Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Nuñez del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascarrunz verovert de bal door een tackle van achteren. Ascarrunz draait met de bal, schiet en ... Borsari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultimo al arco - mamore 2:1

74e minuut.
Choque controleert de bal met de borst. Nin Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nin Novoa passt de bal met de wreef. Ascarrunz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascarrunz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aqarapi onderschept slim de pass. Nin Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nin Novoa probeert naar een medespeler te passen. Ascarrunz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascarrunz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nin Novoa onderschept slim de pass. Choque verovert de bal door een tackle van achteren. Choque probeert naar een medespeler te passen. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultimo al arco - mamore 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimo al arco 39%, mamore 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultimo al arco - mamore 2:2