Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackwayy Union Tarija
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Ferrufino is nu in balbezit. Dabdoub rent richting de bal. Ferrufino verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackwayy - Union Tarija 1:0

6e minuut.
Bernal speelt de bal door. Lavayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavayen passt de bal met de wreef. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackwayy - Union Tarija 2:0

13e minuut.
Hëwez met een sublieme pass. Farell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maese begaat een overtreding. Maese krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. Urioste bereikt de bal nog maar net als eerste. Urioste passt de bal zonder na te denken. Jimeno rent richting de bal. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. Cortéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bernal passt de bal met de wreef. Jordán rent richting de bal. Jordán probeert naar een medespeler te passen. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jimeno is nu in balbezit. Espíndola verovert de bal door een tackle van achteren. Espíndola probeert naar een medespeler te passen. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
blackwayy - Union Tarija 3:0

36e minuut.
Lavayen met een sublieme pass. Urioste rent richting de bal. Urioste met een sublieme pass. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lavayen is nu in balbezit. Lavayen schiet op doel. Postey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blackwayy - Union Tarija 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackwayy 44%, Union Tarija 56%.
blackwayy - Union Tarija 4:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Bernal de bal onder controle te krijgen. Lavayen met een sublieme pass. Dabdoub rent richting de bal. Ferrufino onderschept slim de pass. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Davalos rent richting de bal. Bernal rent richting de bal. Bernal geeft een lange en hoge pass. Urioste is nu in balbezit. Urioste draait met de bal, schiet en ... Cortéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Davalos passt de bal in één keer door. Jordán bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalos maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Davalos naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jordán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrasco met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Humeres rent richting de bal. Humeres geeft een lange en hoge pass. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackwayy 45%, Union Tarija 55%.
blackwayy - Union Tarija 4:0