Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juanjose noecito598@gmail.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Hervoso rent richting de bal. Hervoso speelt de bal door. Frías rent richting de bal. Frías schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pizarro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Davila rent richting de bal. Hervoso verovert de bal door een tackle van achteren. Hervoso probeert naar een medespeler te passen. Frías rent richting de bal. Frías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hervoso verovert de bal door een tackle van achteren. Hervoso probeert naar een medespeler te passen. Pereyra rent richting de bal. Hervoso rent richting de bal. Hervoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juanjose - noecito598@gmail.com 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanjose 49%, noecito598@gmail.com 51%.
juanjose - noecito598@gmail.com 0:1

56e minuut.
Nuñez probeert de bal met de borst te controleren. Nuñez geeft de bal voor. Luizaga probeert de bal aan de voet te houden. Inca is nu in balbezit. Inca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nuñez rent richting de bal. Medinacelli onderschept slim de pass. Medinacelli probeert naar een medespeler te passen. Inca bereikt de bal nog maar net als eerste. Inca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Albornos bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán is nu in balbezit. Durán geeft een lange en hoge pass. Frías rent richting de bal. Frías draait met de bal, schiet en ... Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
juanjose - noecito598@gmail.com 0:2

69e minuut.
Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Hervoso is nu in balbezit. Hervoso haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pereyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Velasco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrer speelt de bal door. Farell rent richting de bal. Farell schiet op doel. Siñani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanjose 49%, noecito598@gmail.com 51%.
juanjose - noecito598@gmail.com 0:2