Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mamore ORIENTISIMO
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Costabal geeft een lange en hoge pass. Mamani kopt de bal weg. Daar is Goitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subieta is nu in balbezit. Subieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Marañon is nu in balbezit. Mamani is nu in balbezit. Mamani speelt de bal door. Aliaga rent richting de bal. Aliaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ávila zal de hoekschop nemen. Uskamayta heeft problemen om de bal te vangen. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Aliaga heeft problemen om de bal te vangen. Medina is nu in balbezit. Aliaga verovert de bal door een tackle van achteren. Aliaga draait met de bal, schiet en ... Mujica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mamore - ORIENTISIMO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mamore 49%, ORIENTISIMO 51%.
mamore - ORIENTISIMO 1:0

61e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro met een sublieme pass. Goitia heeft problemen om de bal te vangen. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga schiet op doel. Mujica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Aliaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ambaiba komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Costabal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subieta rent richting de bal. Gato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gato krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Huanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskamayta rent richting de bal. Farell verovert de bal door een tackle van achteren. Huanca is nu in balbezit. Huanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mamani is nu in balbezit. Subieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Subieta geeft een hoge lob. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
mamore - ORIENTISIMO 2:0

83e minuut.
Carranza passt de bal in één keer door. Huanca rent richting de bal. Huanca passt de bal in één keer door. Uskamayta rent richting de bal. Uskamayta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Subieta rent richting de bal. Subieta met een sublieme pass. Mamani met een sublieme pass. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Mujica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mamore 42%, ORIENTISIMO 58%.
mamore - ORIENTISIMO 2:0