Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Tarija ORIENTISIMO
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Ávila kan de bal niet met de borst controleren. Aquino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ávila. Ávila krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Huanca rent richting de bal. Uskamayta rent richting de bal. Uskamayta passt de bal met de wreef. Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Durquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Durquet geeft een hoge lob. Inworp. Marañon met de inworp. Carranza geeft de bal voor. Postey bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Medina is nu in balbezit. Urioste onderschept slim de pass. Urioste geeft een hoge lob. Jimeno krijgt zijn hoofd ertegen. Mujica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bernal probeert naar een medespeler te passen. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Villanueva de bal. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tarija 50%, ORIENTISIMO 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Tarija - ORIENTISIMO 0:0

52e minuut.
Urioste met de inworp. Carrasco probeert de bal met de borst te controleren. Huanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Huanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huanca draait met de bal, schiet en ... Postey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Villanueva met een sublieme pass. Urioste rent richting de bal. Urioste passt de bal zonder na te denken. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Postey met een harde bal richting middenveld. Urioste kopt de bal weg. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tarija 55%, ORIENTISIMO 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Tarija - ORIENTISIMO 0:0