Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calle 7 noecito598@gmail.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
12.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Doeltrap. Banegas met een harde bal richting middenveld. Rosas kopt de bal weg. Calustro rent richting de bal. Calustro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fierro is nu in balbezit. Fierro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Medinacelli de bal. Calustro is nu in balbezit. Calustro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Siñani trapt de bal weg. Daar is Tellez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calle 7 51%, noecito598@gmail.com 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
calle 7 - noecito598@gmail.com 0:0

64e minuut.
Calatayud geeft een hoge lob. Frías rent richting de bal. Hervoso rent richting de bal. Hervoso haalt uit met een fantastische trap. Urquizo probeert de bal aan de voet te houden. Banegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías schiet op doel. Banegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calle 7 - noecito598@gmail.com 0:1

66e minuut.
Lima is nu in balbezit. Frías rent richting de bal. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Frías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Frías passt de bal met de wreef. Huallpa rent richting de bal. Huallpa met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Calatayud met de inworp. Medinacelli heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giraldo. Giraldo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calle 7 64%, noecito598@gmail.com 36%.
calle 7 - noecito598@gmail.com 0:1