Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mamore blackwayy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


22e minuut.
Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavayen rent richting de bal. Lavayen probeert naar een medespeler te passen. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Davalos verovert de bal door een tackle van achteren. Davalos geeft een lange en hoge pass. Algarañaz heeft problemen om de bal te vangen. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mamore 31%, blackwayy 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mamore - blackwayy 0:0

56e minuut.
Ferrufino passt de bal zonder na te denken. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alarcón krijgt een gele kaart. Mamani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mamani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ambaiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subieta is nu in balbezit. Subieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mamore 61%, blackwayy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mamore - blackwayy 0:0