Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackwayy ultimo al arco
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Nin Novoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davalos verovert de bal door een tackle van achteren. Davalos speelt de bal door. Ascarrunz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascarrunz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackwayy - ultimo al arco 0:1

23e minuut.
Ávila met een snelle inworp. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Ascarrunz is nu in balbezit. Ascarrunz draait met de bal, schiet en ... Cortéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blackwayy - ultimo al arco 0:2

25e minuut.
Davalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalos speelt de bal door. Hëwez rent richting de bal. Ascarrunz is nu in balbezit. Ascarrunz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Nin Novoa verovert de bal door een tackle van achteren. Davalos is nu in balbezit. Met opzet legt Nin Novoa zijn tegenspeler op de grond. Nin Novoa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackwayy 53%, ultimo al arco 47%.
blackwayy - ultimo al arco 0:2

56e minuut.
Villarreal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nereira komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doeltrap. Cortéz trapt de bal weg. Nereira kopt de bal weg. Ascarrunz rent richting de bal. Ascarrunz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackwayy 51%, ultimo al arco 49%.
blackwayy - ultimo al arco 0:2