Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultimo al arco blackwayy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humeres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davalos met een sublieme pass. Ardaya is nu in balbezit. Ardaya draait met de bal, schiet en ... Albornos bokst de bal weg.

20e minuut.
Lavayen is nu in balbezit. Lavayen passt de bal in één keer door. Ardaya rent richting de bal. Ardaya draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arenas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultimo al arco - blackwayy 0:1

23e minuut.
Inworp. Peñaloza met de inworp. Nin Novoa probeert naar een medespeler te passen. Ascarrunz is nu in balbezit. Ascarrunz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Albornos met een harde bal richting middenveld. Davalos is nu in balbezit. Davalos passt de bal zonder na te denken. Ardaya is nu in balbezit. Ardaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Manggini rent richting de bal. Chacón onderschept slim de pass. Chacón met een sublieme pass. Ardaya rent richting de bal. Ardaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimo al arco 68%, blackwayy 32%.
ultimo al arco - blackwayy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimo al arco 55%, blackwayy 45%.
ultimo al arco - blackwayy 0:1