Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORIENTISIMO blackwayy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Hëwez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alavila rent richting de bal. Alavila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Humeres rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carranza. Humeres is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Humeres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello speelt de bal door. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft de bal voor. Kolberg probeert naar een medespeler te passen. Ferrufino heeft problemen om de bal te vangen. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Davalos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alavila is nu in balbezit. Alavila haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTISIMO 55%, blackwayy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ORIENTISIMO - blackwayy 0:0

62e minuut.
Lavayen met een sublieme pass. Goitia is nu in balbezit. Ferrufino onderschept slim de pass. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap. Mujica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORIENTISIMO - blackwayy 0:1

64e minuut.
Uskamayta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baldivieso komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Ferrufino de bal onder controle te krijgen. Medina rent richting de bal. Marañon probeert naar een medespeler te passen. Baldivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldivieso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Castello is nu in balbezit. Castello met een sublieme pass. Lavayen controleert de bal met de borst. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTISIMO 56%, blackwayy 44%.
ORIENTISIMO - blackwayy 0:1