Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calle 7 juanjose
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.8 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Lima is nu in balbezit. Lima geeft een hoge lob. Inworp. Nuñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inca geeft een lange en hoge pass. Banegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
calle 7 - juanjose 0:1

19e minuut.
Tellez rent richting de bal. Tellez speelt de bal door. Montecinos heeft problemen om de bal te vangen. Farell is nu in balbezit. Farell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Calustro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giraldo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lima is nu in balbezit. Lima draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
calle 7 - juanjose 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calle 7 63%, juanjose 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
calle 7 - juanjose 1:1

57e minuut.
Tellez speelt de bal door. Rosas rent richting de bal. Rosas met een sublieme pass. Calustro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calustro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Nuñez rent richting de bal. Nuñez met een sublieme pass. Farell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
calle 7 - juanjose 1:2

73e minuut.
Lima heeft problemen om de bal te vangen. Inca onderschept slim de pass. Inca met een sublieme pass. Farell rent richting de bal. Farell draait met de bal, schiet en ... Banegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Calustro geeft een lange en hoge pass. Yelpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yelpo geeft een lange en hoge pass. Albornos rent richting de bal. Albornos geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calle 7 54%, juanjose 46%.
calle 7 - juanjose 1:2