Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juanjose calle 7
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 11.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Tellez passt de bal in één keer door. Pereyra heeft problemen om de bal te vangen. Calustro rent richting de bal. Calustro draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pereyra de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Aspiazu met een sublieme pass. Daar is Albornos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albornos passt de bal zonder na te denken. Calustro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calustro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanjose 58%, calle 7 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juanjose - calle 7 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aspiazu met de inworp. Giraldo rent richting de bal. Giraldo geeft een hoge lob. Pizarro kopt de bal weg. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albornos met de inworp. Tellez rent richting de bal. Inca rent richting de bal. Inca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albornos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inca bereikt de bal nog maar net als eerste. Inca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yelpo de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Farell is nu in balbezit. Davila rent richting de bal. Davila haalt uit met een fantastische trap. Farell is nu in balbezit. Farell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Montecinos de bal onder controle te krijgen. Fierro rent richting de bal. Met opzet legt Espada zijn tegenspeler op de grond. Espada krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pereyra geeft een lange en hoge pass. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu geeft een lange en hoge pass. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inca is nu in balbezit. Náyar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inca. Inca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanjose 52%, calle 7 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juanjose - calle 7 0:0