Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Tarija mamore
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Algarañaz de bal. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. Borsari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tarija - mamore 1:0

15e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino geeft een lange en hoge pass. Jimeno rent richting de bal. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. Borsari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tarija - mamore 2:0

17e minuut.
Carrasco passt de bal met de wreef. Jordán is nu in balbezit. Jordán passt de bal in één keer door. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jordán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villanueva komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Navarro met een snelle inworp. Daar is Ambaiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambaiba geeft de bal voor. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tarija 52%, mamore 48%.
Union Tarija - mamore 2:0

60e minuut.
Algarañaz rent richting de bal. Jimeno verovert de bal door een tackle van achteren. Farell rent richting de bal. Jimeno onderschept slim de pass. Jimeno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sendic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendic geeft een hoge lob. Jimeno rent richting de bal. Jimeno schiet op doel. Borsari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tarija - mamore 3:0

84e minuut.
Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Urioste rent richting de bal. Urioste passt de bal zonder na te denken. Jimeno rent richting de bal. Jimeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tarija - mamore 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tarija 39%, mamore 61%.
Union Tarija - mamore 4:0